Ambasada e gjermanise terminet

207 r3t fiche technique

Për vetëm pak minuta, të enjten është hapur dhe mbyllur sistemi për të caktuar një termin për vizë punë në Ambasadën e Gjermanisë në Kosovë. Rezervimet për muajin nëntor u mbyllën menjëherë pas shumë kërkesave të qytetarëve të Kosovës. Një ditë pas kësaj, ka reaguar Ambasada e Gjermanisë në Kosovë duke dhënë sqarime për shumë […]

Christelijke boekhandel goes

Poze la spital

Oct 08, 2021 · Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë të enjten (dje) ka njoftuar se ka aktivizuar linkun për të aplikuar për terminë për viza pune në Gjermani, por qytetarët janë ankuar se linku për aplikim ka qenë jashtë funksionit. Pas shqetësimeve të ngritura në opinion Ambasada gjermane ka lëshuar një komnikat

Unsprezece sez 2 ep 62

Për vetëm pak minuta, të enjten është hapur dhe mbyllur sistemi për të caktuar një termin për vizë punë në Ambasadën e Gjermanisë në Kosovë. Rezervimet për muajin nëntor u mbyllën menjëherë pas shumë kërkesave të kosovarëve. Një ditë pas kësaj, ka reaguar Ambasada e Gjermanisë në Kosovë duke dhënë sqarime për shumë pyetje të...Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka dërguar një sqarim në lidhje me aplikimet për viza në këtë ambasadë. Sipas njoftimit, thuhet se terminet për viza për qëllime turistike, për vizita, apo për qëndrime afatgjata "fatkeqësisht tashmë janë të zëna". Në vijim ju sjellim të plotë sqarimin e Ambasadës Gjermane në Kosovë:

Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se nga gushti i këtij viti fillojnë sërish të ofrohen terminet për viza pune sipas Rregullores së Ballkanit Perëndimor, por vetëm për personat që janë plotësisht të vaksinuar. Këta persona duhet të ofrojnë dëshmi të vaksinimit me njërën nga vaksinat e kompanive BionTech-Pfizer ...